Over Miljoenhuizen.nl

Geplaatst op 21 september 2009

Miljoenhuizen was samen met zah de eerste woningen zoekmachine van Nederland. Ondertussen vallen woonsites bij bosjes om. Maar Miljoenhuizen.nl is nog springlevend.

Miljoenhuizen.nl ging van start in juni 2005, en vanaf dat moment is de database die bij elkaar opgeteld 1 miljoen Nederlandse woningen bevat, gaan volstromen. Om de volgende reden onderscheidt Miljoenhuizen.nl zich van de concurrentie

1. Vanaf de publieke lancering in maart 2006 kende Miljoenhuizen al de prijsgeschiedenis per woning, waardoor het bij uitstek een woningportaal voor woningzoekers was. Woningverkopers waren en zijn niet altijd even gecharmeerd van deze informatie.

2. Uit onderzoek is gebleken dat Miljoenhuizen de snelste woningsite is. Om die reden laat Miljoenhuizen bij elke zoektocht ook de tijd weergeven die het systeem nodig had om te huizen op te halen.

3. Doordat Miljoenhuizen álle grote woningsites spidert is de kwaliteit van de woningen hoog.

4. Miljoenhuizen is de enige woonsite die het publiek toestaat om (ongezouten) zijn of haar mening te geven bij een woning.

5. Miljoenhuizen houdt al sinds 2006 nationaal en regionaal de prijsontwikkeling van woningen in de gaten.

6. Miljoenhuizen is onafhankelijk gebleven, waar de concurrenten in handen zijn van grote partijen als De Telegraaf, Wegener en de NVM.

__GET_test

Terug naar overzicht