Provider dreigt Miljoenhuizen.nl opnieuw

Geplaatst op 2 april 2009

Voor vrijdag 17.00 dient een blog artikel waarin te persoonlijke informatie van een huiseigenaar gevonden zou worden verwijderd te zijn. Voor de zekerheid hebben we <a href='http://www.miljoenhuizen.net'>Miljoenhuizen.net</a> in de lucht gebracht.

Van de 950.000 woningen in het Miljoenhuizen bestand is er één die extra aandacht vraagt. Zeg maar het zwarte schaap van de Nederlandse woningmarkt. Gisteren werd hij nog met 25% korting op miljoenhuizen.nl aangeboden en zelfs daar kwam geen reactie op binnen.
 
Een ramp natuuurlijk voor de eigenaar die de woning aan de Valeriusstraat 1-G te Schiedam in 2005 voor een koopsom van 199.000 euro kocht en nu twee jaar verwoede pogingen doet om de woning kwijt te raken. In eerste instantie nog voor 269.500 euro. Begin deze week werd de prijs door de eigenaar opnieuw verlaagd naar 250.000. Uit de vele reacties die binnenkomen bij Miljoenhuizen blijkt dat vele bezoekers vinden dat deze eigenaar nog steeds een veel te grote winst probeert te realiseren.
 
De makelaars van Forza makelaars zijn ook niet blij en toen de eigenaar eind vorig jaar de directeur van Miljoenhuizen twintig keer op één dag op zijn prive nummer belde was die ook niet meer blij.
 
Advocaat Wisman uit Weesp werd ook niet blij toen de rechtsbijstandverzekering van de betreffende huiseigenaar een beroep op hem deed, en een kort briefje van Miljoenhuizen was genoeg voor deze advocaat om de handdoek in de ring te gooien.
 
De tweede advocaat van Moree Gelderblom maakte het College Bescherming Persoonsgegevens ook niet blij door dit akkefietje bij hun voor te leggen en Kohnstamm van het CBP had drie weken nodig om met een vage brief aan Miljoenhuizen te melden dat ze zich niet aan deze steen willen stoten. Of dhr [...] zich binnen 6 weken bij de rechter wil vervoegen als hij verder wil met zijn kruistocht.
 
Ondertussen is QDC ook niet blij want ze zien door de privacybomen het bos niet meer. Ik heb het idee dat ze niet echt veel zin hebben om een goede klant af te sluiten. Mocht dit weekend Miljoenhuizen.nl toch niet meer te bereiken zijn, dan hebben zij uitvoering gegeven aan onderstaand driegement.

 

Vorige week heb ik telefonisch contact met je gehad over het artikel "Miljoenhuizen.nl bedreigd met sluiting" (http://www.miljoenhuizen.nl/details/blog/428/)

waarin een brief is gepubliceerd welke afkomstig is van de heer [...]. De heer [...] wordt hierin met naam en adres genoemd. Doordat hiervoor geen toestemming is gegeven door de heer [...] wordt gehandeld in strijd met zowel onze Algemene Voorwaarden en de wet. Ik wijs je hiervoor graag op artikel 36 van de Wet bescherming persoonsgegevens.

 
 

Ik wil je dan ook nogmaals dringend verzoeken het bewuste artikel aan te passen zodat de persoonsgegevens niet meer aanwezig zijn. Mocht er besloten niet aan ons dringende verzoek voldaan te worden zijn wij gemachtigd het artikel zelf aan te passen.

 
 

Graag ontvang ik voor vrijdagmiddag 3 april 17:00 een reactie van je. Ik hoop dat we dit zonder enige verdere strubbelingen op een nette manier kunnen oplossen.

 
 
Met vriendelijke groet,
 
QDC Internetservices
http://www.qdc.nl
 

[UPDATE 4 APRIL: QDC laat het er toch bij zitten zo lieten ze via email weten. Waarom bliezen ze eerst dan zo hoog van de toren?]

Terug naar overzicht