Miljoenhuizen.nl mag blijven

Geplaatst op 27 maart 2009

Provider QDC heeft besloten vooralsnog geen actie te ondernemen tegen Miljoenhuizen.nl. Volg de laatste ontwikkelingen op <a href='http://www.twitter.com/klup'>Twitter</a>

Op dinsdag 24 maart verliep het ultimatum dat QDC eerder had gesteld aan Miljoenhuizen.nl. Dhr. [...], eigenaar van een onverkoopbaar huis in Schiedam, maakt bezwaar tegen publicatie van de prijsgeschiedenis en van een bericht dat hij naar Miljoenhuizen had gestuurd.

QDC heeft er geen bezwaar tegen dat dit bericht bij de woning is geplaatst, zolang berichten niet structureel worden gepubliceerd. Wat betreft prijsgeschiedenis is QDC ook van mening dat de prijsgeschiedenis geen persoonsgegeven is, en zeker gepubliceerd mag worden.

Wat betreft kan met spanning worden gewacht op de procedure bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Gezien de uitspraken die het College al doet richting de pers, is het maar de vraag in hoeverre het CPB in staat is onpartijdig te bemiddelen.


Ondertussen blijft [...] als een Don Quichotte vechten voor zijn privacy. Enige tijd na publicatie van het artikel was zijn naam er plotseling uit verdwenen. Hoe kan dat nou?

Terug naar overzicht